OM KRAFTVERK REDESIGN OG GJENBRUK 

Kraftverk redesign og gjenbruk  ble startet i 2004 av eier, Hans Marstein. Hans er utdannet produktdesigner/grafisk designer og har en ekstra stor interesse/ lidenskap for gjenbruk, design og designhistorie.  Kraftverket ønsker ikke bare å selge produkter, men også formidle historiene bak dem,

 

Her finner du vårt showroom, pick up point og verksted:  

Kraftverk redesign og gjenbruk 

Lørenveien 68

0585 OSLO

(midt mellom Wurth og Medical City)

Vegbeskrivelse: Showroomet ligger sentralt på Løren/Økern i Oslo, nærmeste T-bane er Økern og Løren. Det er parkeringsplasser rett utenfor bygget. 

Åpningstider: ingen faste åpningstider, men det annonseres på FB, Instagram og nettsiden (blogg) når det er åpent. Det er også åpent på forespørsel og etter avtale. Ta gjerne kontakt dersom du ønsker å komme innom på tlf: 91170588. 

Oppdatering, Mai 2021: Vi flytter til nye lokaler på Linderud, i Østre Aker vei 90, i Startblokka i løpet av Juni. Et flott butikklokale med tilgang fra gateplan og vi vil da også kunne ha faste åpningstider. Mer informasjon kommer etterhvert!

Kraftverk redesign og gjenbruks verdier

Kraftverket bygger blandt annet sin virksomhet på sirkulærøkonomiske prinsipper. Målet er å se gjenbruk som en ressurs og bidra til at produkter gjenbrukes eller redesignes istedet for å kastes. 

Nettbutikk med fokus på gjenbruk og kvalitet 

Kraftverket er en nettbutikk som i hovedsak selger 40-90 talls retro, håndplukkede designprodukter, innen kategoriene møbler, interiør og belysning. Her finner du ganske enkelt kun kvalitetsprodukter med god design og en viss egenart,  i alle prisklasser. 

Design og redesign - egenproduserte produkter

Her vil du ikke bare finne originale retroskatter, men også egenproduserte produkter. Her finner du redesignede produkter med en ny vri og egenprodusert keramikk. Kraftverket har redesignet flere produkter, bla lamper og smykker. Sommeren 2020 ble en ny smykkekolleksjon lansert. Vi produserer også feks. lyslykter i porselen. 

Tjenester

Fiksetjeneste - firmaet tilbyr nå en egen fiksetjeneste av gamle og nye ting. For eksempel bytte ledning eller støpsel på lampe, eller reparering av andre småting. Ikke la de skjulte skattene ligge gjemt i skuffer og skap, vi hjelper gjerne med å gi dem nytt liv. 

Grafisk design - firmaet tilbyr nå også grafiske designtjenester som feks. utvikling av visuell profil, logo, nettside mm. Hans er utdannet grafisk designer/webdesigner og har drevet freelance i mange år med kunder som bla: Rambøll, Statens Vegvesen mfl. 

Utleie av produkter  - rekvisitter 

Vi leier ut det meste du finner i nettbutikken, ta kontakt for mer info.