OM KRAFTVERK REDESIGN OG GJENBRUK 

Kraftverk redesign og gjenbruk  ble startet i 2004 av eier, Hans Marstein. Hans er utdannet produktdesigner/grafisk designer og har en ekstra stor interesse/ lidenskap for gjenbruk, design og designhistorie.  Kraftverket ønsker ikke bare å selge produkter, men også formidle historiene bak dem,

 

Her finner du vårt showroom, pick up point og verksted:  

Kraftverk redesign og gjenbruk 

Lørenveien 68

0585 OSLO

(midt mellom Wurth og Medical City)

Vegbeskrivelse: Showroomet ligger sentralt på Løren/Økern i Oslo, nærmeste T-bane er Økern og Løren. Det er parkeringsplasser rett utenfor bygget. 

Åpningstider: ingen faste åpningstider, men det annonseres på FB, Instagram og nettsiden (blogg) når det er åpent. Det er også åpent på forespørsel og etter avtale. Ta gjerne kontakt dersom du ønsker å komme innom på tlf: 91170588. 

Kraftverk redesign og gjenbruks verdier

Kraftverket bygger blandt annet sin virksomhet på sirkulærøkonomiske prinsipper. Målet er å se gjenbruk som en ressurs og bidra til at produkter gjenbrukes eller redesignes istedet for å kastes. 

Nettbutikk med fokus på gjenbruk og kvalitet 

Kraftverket er en nettbutikk som i hovedsak selger 40-90 talls retro, håndplukkede designprodukter, innen kategoriene møbler, interiør og belysning. Her finner du ganske enkelt kun kvalitetsprodukter med god design og en viss egenart,  i alle prisklasser. 

Redesign 

Her vil du ikke bare finne originale retroskatter, men også produkter med en ny vri. Kraftverket har redesignet flere produkter, bla lamper og smykker. Sommeren 2020 ble en ny smykkekolleksjon lansert.

Tjenester

Fiksetjeneste - firmaet tilbyr nå en egen fiksetjeneste av gamle og nye ting. For eksempel bytte ledning eller støpsel på lampe, eller reparering av andre småting. Ikke la de skjulte skattene ligge gjemt i skuffer og skap, vi hjelper gjerne med å gi dem nytt liv. 

Grafisk design - firmaet tilbyr nå også grafiske designtjenester som feks. utvikling av visuell profil, logo, nettside mm. Hans er utdannet grafisk designer/webdesigner og har drevet freelance i mange år med kunder som bla: Rambøll, Statens Vegvesen mfl. 

Produktdesign/keramikk - firmaet tilbyr nå også tjenesten produktdesign i materialet keramikk og kan lage produkter i keramikk og porselen på bestilling. Perfekt for deg som ønsker produkter med særpreg eller i små opplag. Eller kanskje for deg som ønsker en anderledes gave. Hans er utdannet produktdesigner i materialet keramikk ved HIAK og MMU. I tillegg til å kunne lage produkter på bestilling, selger vi også kortreiste produkter i keramikk og porselen som er laget på eget verksted. 

38142784_1932732433457837_19080803584447

Kraftverk redesign og gjenbruk

post@kraftverkdesign.no

91170588

Åpent: 

Showroom/verksted/pickuppoint i Lørenveien 68 som er åpent etter avtale. Åpningstider annonseres på FB og Instagram. Også åpent på forespørsel. 

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

OM OSS

Kontakt oss

© 2018 designed by Kraftverk redesign og gjenbruk 

Tekst og bilder tilhører oss og kan ikke kopieres eller brukes uten samtykke.