OM KRAFTVERK DESIGN

Kraftverk design ble startet i 2004 av eier, Hans Marstein. Hans er utdannet produktdesigner/grafisk designer fra bla. Høgskolen i Akershus og Manchester Metropolitan University og har en ekstra stor interesse/ lidenskap for  design, redesign og gjenbruk. 

 

Kraftverk design er både en online bruktbutikk med showroom og et designverksted som tilbyr tjenester og lokale produkter. Her er skaperglede og god design alltid i fokus!

 

Her finner du oss: 

Startblokka (det gamle Siemens bygget)

Bygg nr 6.

Østre Aker vei 90 

0596 OSLO

Vegbeskrivelse: Showroomet ligger sentralt på Linderud, ca 500 m fra Linderud T - bane. Vi holder til i det tidligere industriområdet til Siemens, i bygg nr 6 der Startblokka nå holder til. Det er et stort rødt industribygg og du finner oss til høyre og på nedsiden av hovedinngangen ved den store kjøreporten. Vi har parkering rett utenfor inngangen og inngang fra gateplan. 

Åpningstider:  Vi kommer til å ha faste åpningstider. Mer informasjon kommer i løpet av høsten! 

Kraftverk design`s verdier

Vi bygger våre verdier på sirkulærøkonomiske prinsipper. Målet er å opprettholde verdier i produktene  vi selger og produserer så lenge som mulig ved å sørge for å gjenbruke, redesigne eller skape produkter og tjenester av god kvalitet. 

Nettbutikk med fokus på gjenbruk & retro moderne design 

Vi selger i hovedsak 40-90 talls retro, håndplukkede designprodukter, innen kategoriene møbler, interiør og belysning. Her finner du ganske enkelt kun kvalitetsprodukter med god design og en viss egenart,  i alle prisklasser. 

Kunsthåndtverk, design og redesign

Her vil du ikke bare finne originale retroskatter, men også egenproduserte produkter fra vårt verksted. Her finner du redesignede produkter med en ny vri og produkter laget i keramikk. 

Tjenester

Fiksetjeneste

Ikke la de skjulte skattene ligge gjemt i skuffer og skap, vi hjelper gjerne med å gi dem nytt liv. Vi har en egen fiksetjeneste hvor du kan levere inn gamle og nye ting for å få det fikset. For eksempel bytter vi ledning eller støpsel på lampe. Vi ønsker å bidra til å redusere klimaavtrykket, ved å redde gamle lamper og andre ting fra å bli kastet. 

Grafisk design

Firmaet tilbyr også grafiske designtjenester som feks. utvikling av visuell profil, logo, nettside mm. Hans er utdannet grafisk designer/webdesigner og har drevet freelance i mange år med kunder som bla: Rambøll, Statens Vegvesen mfl. 

Utleie av produkter 

Vi leier ut det meste du finner i nettbutikken, ta kontakt for mer info. 

Nyhet: Kurs i keramikk

Vi vil snart tilby kurs i keramikk, både som drop in og kurs over flere dager. 

Nyhet: Verkstedfelleskap

Vi vil snart tilby utleie av et lite antall verkstedplasser i vårt keramikkverksted.