OM KRAFTVERK DESIGN

Kraftverk design ble startet i 2004 av eier, Hans Marstein. Hans er utdannet produktdesigner/grafisk designer fra bla. Høgskolen i Akershus og Manchester Metropolitan University og har en ekstra stor interesse/ lidenskap for  design, redesign og gjenbruk. Med på laget er Ingvild, som også er utdannet produktdesigner/keramiker. 

Kraftverk design er både en online bruktbutikk med showroom og et designverksted som tilbyr tjenester og lokale produkter. Her er skaperglede og god design alltid i fokus!

Vi tar imot gaver/kjøper også!

Vi trenger stadig påfyill og jakter alltid på nye ting til våre kunder. Har du noe du ikke trenger lengre, er det store muligheter for at noen andre kan ha glede av det. Vi er veldig takknemlig for alle donasjoner vi får inn, men kjøper også! Vi tar imot hele og brukbare ting, men tingene kan ha bruksspor og enkelte møbler kan være restaureringsprosjekter. Vi ønsker oss helst ting fra 1920-1990 - tallet og tar ikke imot tekstiler og elektriske artikler (bortsett fra lamper). 

Send oss en epost med bilder og informasjon om tilstand og evt pris, så tar vi kontakt. Vi kan komme hjem til deg å hente, eller det kan leveres til oss etter avtale. 

Kraftverk design`s verdier

Vi bygger våre verdier på sirkulærøkonomiske prinsipper. Målet er å opprettholde verdier i produktene  vi selger og produserer så lenge som mulig ved å sørge for å gjenbruke, redesigne eller skape produkter og tjenester av god kvalitet. 

Nettbutikk med fokus på gjenbruk & retro moderne design 

Vi selger i hovedsak 40-90 talls retro, håndplukkede designprodukter, innen kategoriene møbler, interiør og belysning. Her finner du ganske enkelt kun kvalitetsprodukter med god design og en viss egenart,  i alle prisklasser. 

Kunsthåndtverk, design og redesign

Her vil du ikke bare finne originale retroskatter, men også egenproduserte produkter fra vårt verksted. 

Her finner du oss: 

Startblokka (det gamle Siemens bygget)

Bygg nr 6.

Østre Aker vei 90 

0596 OSLO

Vegbeskrivelse: Showroomet ligger sentralt på Linderud, ca 500 m fra Linderud T - bane. Vi holder til i det tidligere industriområdet til Siemens, i bygg nr 6 der Startblokka nå holder til. 

Egenproduserte handlenett 

Vi har produsert egne handlenett med teksten: "Skattejakta har starta"! Disse er av solid bomull og egner seg for hverdagsbruk. Artig tekst, som kan passe til alle som elsker gjenbruk og retro og vintage design. Disse koster kr 95 per stk og du finner de til salgs i nettbutikken.

Kundeklubb 

Vi har også opprettet en kundeklubb som man kan melde seg inn i. Som medlem får du blandt annet: nyhetsbrev, gode tilbud, giveaways og tilgang til appen vår. Vi har 3 nivåer: Skrotnisse, Retrofantast og Skattejeger! Her kan du lese mer om kundeklubben. Det er enkelt å melde seg inn, det eneste du trenger å gjøre er å trykke på logg inn øverst på siden vår. 

Tjenester

Fiksetjeneste

Ikke la de skjulte skattene ligge gjemt i skuffer og skap, vi hjelper gjerne med å gi dem nytt liv. Vi har en egen fiksetjeneste hvor du kan levere inn gamle og nye ting for å få det fikset. For eksempel bytter vi ledning eller støpsel på lampe. Vi ønsker å bidra til å redusere klimaavtrykket, ved å redde gamle lamper og andre ting fra å bli kastet. 

Grafisk design

Firmaet tilbyr også grafiske designtjenester som feks. utvikling av visuell profil, logo, nettside mm. Hans er utdannet grafisk designer/webdesigner og har drevet freelance i mange år med kunder som bla: Rambøll, Statens Vegvesen mfl. 

Utleie av produkter 

Vi leier ut det meste du finner i nettbutikken, ta kontakt for mer info. Vi leier også ut eventsykkelen Max til store og små events, filminnspillinger osv.