OM KRAFTVERK DESIGN
- skattejakta har starta! 

Kraftverk design ble startet i 2004 av eier, Hans Marstein. Hans er utdannet produktdesigner/grafisk designer fra bla. Høgskolen i Akershus og Manchester Metropolitan University og har en ekstra stor interesse/lidenskap for design og gjenbruk. Med på laget er Ingvild, som også er utdannet produktdesigner.  

I 2019 ble nettbutikken etablert, mens i 2020-2022 har vi drevet nettbutikk med showroom. Fra Juli 2022 vil vi gå tilbake til å kun ha nettbutikk, uten faste åpningstider. 

Kraftverk design`s verdier

Vi bygger våre verdier på sirkulærøkonomiske prinsipper. Målet er å tilgjengeliggjøre og muliggjøre gjenbruk av produkter, fordi vi har troen på at dette er en bærekraftig løsning for fremtiden. Dessuten ønsker vi å gi forbrukere gode alternativer til nyeproduserte ting, som både er miljøvennlige, av god kvalitet og har spennende design. 

Fiksetjeneste

Vi har en egen fiksetjeneste hvor du kan levere inn gamle og nye ting for å få det fikset. For eksempel bytter vi ledning eller støpsel på lampe. Vi ønsker å bidra til å redusere klimaavtrykket, ved å redde gamle lamper og andre ting fra å bli kastet. Ikke la de skjulte skattene ligge gjemt i skuffer og skap, vi hjelper gjerne med å gi dem nytt liv.

 

Nå tilbyr vi også å komme hjem til deg og hente/levere lamper til fiksing, for kr 99.- (gjelder kun Oslo og arbeid/materialer kommer i tillegg).  Les mer om vår fiksetjeneste her. 

Nettbutikk med fokus på retro & moderne design 

Vi selger i hovedsak 40-90 talls retro, håndplukkede designprodukter, innen kategoriene møbler, interiør og belysning. Her finner du ganske enkelt kun kvalitetsprodukter med god design og en viss egenart,  i alle prisklasser. 

Sending/levering på døren i Oslo

Vi sender de fleste varer innen Norge og internasjonalt (noen unntak basert på størrelse). Porto er kr 99.- og du betaler samme pris for personlig levering på døren, dersom du bor i Oslo. For mer info, se her. 

Besøke oss? 

Vi har åpent etter avtale Tirsdager mellom 17-18, dvs du må gi beskjed på forhånd om du ønsker å komme innom. Da kan man hente bestilte ordre, se varer og hente/levere lamper til fiksetjenesten. Om du ønsker å se varer før kjøp, er dette også mulig ved levering på døren i Oslo. 

Følge oss i sosiale medier og andre kanaler?

Du finner oss også på Instagram og Facebook, søk oss opp og følg oss gjerne! Her legger vi ut nye varer for salg og iblandt har vi også konkurranser og tilbud. Det er også mulig å handle direkte via instagram og ved å benytte Vipps. 

For de som ikke har FB/Instagram, kan man feks. lese bloggen, melde seg på vårt nyhetsbrev eller bli medlem i kundeklubben.  

Her finner du oss: 

Startblokka (det gamle Siemens bygget)

Bygg nr 6.

Østre Aker vei 90 

0596 OSLO

Vegbeskrivelse: Showroomet ligger sentralt på Linderud, ca 500 m fra Linderud T - bane. Vi holder til i det tidligere industriområdet til Siemens, i bygg nr 6 der Startblokka nå holder til. 

Startblokka

Vi er så glade for å være en del av Startblokka. Et gammelt industribygg, forvandlet til en kreativ oase av virksomheter. Hvorfor ikke ta turen innom Bowly kafe til lunsj? Eller matroboten "Sally"? Startblokka er i hovedsak åpen på dagtid i ukedagene og når det er arrangementer. Kafeen er åpen til lunsj mellom 11-13. Se mer på: www.startblokka.com eller søk de opp på Instagram. 

Vi har også fått en selvbetjent Vippsbutikk ved hovedinngangen, der det er mulig å handle våre gjenbruksvarer. Ser du noe i nettbutikken du liker? Gi oss gjerne beskjed, så legger vi ut varen i monteret for deg. 

Egenproduserte handlenett 

Vi har produsert egne handlenett med teksten: "Skattejakta har starta"! Disse er av solid bomull og egner seg for hverdagsbruk. Artig tekst, som kan passe til alle som elsker gjenbruk og retro og vintage design. Disse finner du til salgs i nettbutikken.

Kundeklubb 

Som medlem får du blandt annet: nyhetsbrev, gode tilbud, giveaways og tilgang til appen vår. Vi har 3 nivåer: Skrotnisse, Retrofantast og Skattejeger! Det er enkelt å melde seg inn, det eneste du trenger å gjøre er å trykke på logg inn øverst på siden vår. Du kan også lese mer om kundeklubben her.