top of page
Om Kraftverket

OM KRAFTVERK DESIGN
- skattejakta har starta! 

Kraftverk design ble startet i 2004 av eier, Hans Marstein. Hans er utdannet produktdesigner/grafisk designer fra bla. Høgskolen i Akershus og Manchester Metropolitan University og har en ekstra stor interesse/lidenskap for design og gjenbruk. Med på laget er Ingvild, som også er utdannet produktdesigner.  

I 2019 ble nettbutikken etablert, mens i 2020-2022 har vi drevet nettbutikk med showroom. Fra Juli 2022 vil vi gå tilbake til å kun ha nettbutikk, uten faste åpningstider. 

Kraftverk design`s verdier

Vi bygger våre verdier på sirkulærøkonomiske prinsipper. Målet er å tilgjengeliggjøre og muliggjøre gjenbruk av produkter, fordi vi har troen på at dette er en bærekraftig løsning for fremtiden. Dessuten ønsker vi å gi forbrukere gode alternativer til nyeproduserte ting, som både er miljøvennlige, av god kvalitet og har spennende design. 

Fiksetjeneste

Vi har en egen fiksetjeneste hvor du kan levere inn gamle og nye ting for å få det fikset. For eksempel bytter vi ledning eller støpsel på lampe. Vi ønsker å bidra til å redusere klimaavtrykket, ved å redde gamle lamper og andre ting fra å bli kastet. Ikke la de skjulte skattene ligge gjemt i skuffer og skap, vi hjelper gjerne med å gi dem nytt liv.

 

Nå tilbyr vi også å komme hjem til deg og hente/levere lamper til fiksing, for kr 79.- (gjelder kun Oslo og arbeid/materialer kommer i tillegg).  Les mer om vår fiksetjeneste her. 

Nettbutikk med fokus på retro & moderne design 

Vi selger i hovedsak 40-90 talls retro, håndplukkede designprodukter, innen kategoriene møbler, interiør og belysning. Her finner du ganske enkelt kun kvalitetsprodukter med god design og en viss egenart,  i alle prisklasser. 

Sending/levering på døren i Oslo

Vi sender de fleste varer innen Norge og internasjonalt (noen unntak basert på størrelse). Porto er kr 79.- og du betaler samme pris for personlig levering på døren, dersom du bor i Oslo. For mer info, se her. 

Besøke oss? 

Vi har ikke lengre åpent showroom, men det er mulig å avtale visning og henting på vårt lager/firmaadresse på Grefsen. 

Følge oss i sosiale medier og andre kanaler?

Du finner oss også på Instagram og Facebook, søk oss opp og følg oss gjerne! Her legger vi ut nye varer for salg og iblandt har vi også konkurranser og tilbud. Det er også mulig å handle direkte via instagram og ved å benytte Vipps. 

For de som ikke har FB/Instagram, kan man feks. lese bloggen, melde seg på vårt nyhetsbrev eller bli medlem i kundeklubben.  

Egenproduserte handlenett

Vi har produsert egne handlenett med teksten: "Skattejakta har starta"! Disse er av solid bomull og egner seg for hverdagsbruk. Artig tekst, som kan passe til alle som elsker gjenbruk og retro og vintage design. Disse finner du til salgs i nettbutikken.

Artikkelarkiv

Vi holder på å utarbeide et artikkelarkiv og tar gjerne imot forslag til temaer du ønsker å vite mer om og/eller ønsker vi skal skrive mer om. 

Kundeklubb 

Som medlem får du blandt annet: nyhetsbrev, gode tilbud, giveaways og tilgang til appen vår. Vi har 3 nivåer: Skrotnisse, Retrofantast og Skattejeger! Det er enkelt å melde seg inn, det eneste du trenger å gjøre er å trykke på logg inn øverst på siden vår. Du kan også lese mer om kundeklubben her. 

bottom of page