top of page
Om Kraftverket

OM KRAFTVERK DESIGN
- skattejakta har starta! 

Kraftverk design ble startet i 2004 av eier, Hans Marstein. Hans er utdannet produktdesigner/grafisk designer fra bla. Manchester Metropolitan University og har en ekstra stor interesse/lidenskap for design, gjenbruk og bærekraft. Med på laget er Ingvild, som også er utdannet produktdesigner. 

 

Vi er per i dag først og fremst en bruktbutikk (nettbutikk), men vi jobber kontinuerlig med å utvikle Kraftverk design til å bli et helhetlig konsept. I 2019 ble nettbutikken etablert, mens i 2020-2022 har vi drevet nettbutikk med showroom. Fra Juli 2022 gikk vi tilbake til å kun ha nettbutikk, uten faste åpningstider. 

Nettbutikk med fokus på retro & vintage design 

Vi selger i hovedsak 40-90 talls retro, håndplukkede designprodukter, innen kategoriene møbler, interiør og belysning. Her finner du ganske enkelt, mest kvalitetsprodukter med god design og en viss egenart,  i alle prisklasser.

Ta vare på kvalitet og god design

Vår bedrifts kjerneverdi bygger på sirkulærøkonomiske prinsipper, og er å ta vare på kvalitet og god design. Vi ønsker å levere produkter og tjenester av høy kvalitet som vil gjøre det enklere for forbrukerne å ta bærekraftige og miljøvennlige valg inn i fremtiden.

Fiksetjeneste

Vi har en egen fiksetjeneste hvor du kan levere inn gamle og nye ting for å få det fikset. Vi har mest erfaring med å fikse lamper, men andre ting kan også være aktuelt. Vi ønsker å bidra til å redusere klimaavtrykket, ved å redde gamle lamper og andre ting fra å bli kastet. Ikke la de skjulte skattene ligge gjemt i skuffer og skap, vi hjelper gjerne med å gi dem nytt liv.

Nå tilbyr vi også å komme hjem til deg og hente/levere lamper til fiksing, for kr 79.- (gjelder kun Oslo). Les mer om vår fiksetjeneste her. 

Sending og leveringstjenester

Vi sender de fleste varer innen Norge og internasjonalt (noen unntak basert på størrelse). Porto er kr 79.-, vi har fri frakt på alle kjøp over kr 799.- og du betaler samme pris for personlig levering på døren, dersom du bor i Oslo. For mer info, se her. 

Besøke oss? 

Vi har ikke lengre åpent showroom, men det er mulig å avtale visning og henting på vårt lager/firmaadresse på Grefsen. 

Følge oss i sosiale medier og andre kanaler?

Du finner oss også på Instagram og Facebook, søk oss opp og følg oss gjerne! Her legger vi ut nye varer for salg og iblandt har vi også konkurranser og tilbud. 

For de som ikke har FB/Instagram, kan man feks. lese bloggen, melde seg på vårt nyhetsbrev eller bli medlem i kundeklubben.  

Kundeklubb 

Som medlem får du blandt annet: nyhetsbrev, gode tilbud, giveaways og tilgang til appen vår. Vi har 3 nivåer: Skrotnisse, Retrofantast og Skattejeger! Det er enkelt å melde seg inn, det eneste du trenger å gjøre er å trykke på logg inn øverst på siden vår. Du kan også lese mer om kundeklubben her. 

Skattejakta har starta!

Du lurer kanskje også på hvorfor vi har valgt slagordet: "Skattejakta har starta!"? Det er enkelt forklart, hele essensen i hva vi gjør, vi leter opp skattene der ute, slik at du slipper å lete etter dem. 

bottom of page