Kjøpsinformasjon

1. Frakt og levering

 

Sending 

Ved sending av varer innenlands er fraktkostnad alltid kr 99.- som standard. Fri frakt ved bestillinger over kr 799. Litt større møbler sendes ikke, men det er opplyst i annonsen der produktet ikke sendes. 

Henting og levering 

Alle varer kan hentes og sees i vårt showroom på Linderud i Oslo, Tirsdager kl 17-18 etter avtale. Obs: si fra om du kommer på forhånd, det er ikke drop inn. Vi ønsker at varer hentes innen 4 uker, dersom ingenting annet er avtalt.

Alle som bor i Oslo får varene automatisk levert på døren av oss for standard frakt, kr 99. evt gratis om man handler for over beløpsgrensen for fri frakt.  Dette gjelder også de aller fleste møbler, også der det er opplyst at møblet ikke sendes, så sant det ikke står at det ikke leveres. Unntaket er store møbler som feks. salongbord, spisebord, sofaer ol. For tiden leverer vi utenom normal arbeidstid etter nærmere avtale. Vi leverer kun på døren i Oslo. 

Ordrebehandling

Behandlingstiden for ordre er for tiden 4 virkedager. Noe lengre behandlingstid enn vanlig kan forekomme i perioder med stor pågang. 

Etter bestillingen er mottatt vil du få tilsendt en ordrebekreftelse på e-post. Du vil så få en e-post når ordren er klargjort og klar for henting, eller en sendingsbekreftelse med sporingsnummer. 

2. Betaling

Hos oss kan du betale med Vipps, Paypal eller kort og vi tar dessverre ikke kontanter.  Om du ønsker å betale med vipps, velger du "frakoblet betaling" ved utsjekk og vippsnummeret kommer opp. Betalingen legger du deretter manuelt inn i Vipps.  Vi ønsker helst at alle ordre betales ved bestilling, men det er mulig å betale ved levering dersom man ønsker å se varen først. 

3. Bytte og retur

Bytterett

Er du ikke fornøyd, kan du få byttet varen innen 14 dager fra varen er mottatt (gjelder ikke salgsvarer).  Porto eller levering ved bytte, står kjøper for selv., så sant det ikke er en reklamasjon.  

Angrerett 

Dersom du skulle angre kjøpet har du også 14 dagers angrerett på nettkjøp. 

Fyll ut angrerettskjema som følger med ordrebekreftelsen. Evt porto eller levering betales av kjøper. 

Ved bytte eller angret kjøp må varen være i samme stand som ved kjøpstidspunktet.

Uavhentede ordre

Ordre som ikke blir hentet i showroom etter lang tid (mer enn 3 mnd), kan bli kansellert og gitt et gebyr på inntil kr 100.- for å dekke faktiske kostnader vi har hatt med manglende henting. 

I tilfeller der pakken ikke blir hentet på posten av mottaker, fakturerer vi kunden for kr 200.- for å dekke fraktkostnader og andre kostnader vi har fått pgr manglende henting.  

Tingenes tilstand/reklamasjon

Her finner du i hovedsak brukte gjenstander med normal bruksslitasje, men alle varer blir nøye kvalitetssjekket og evt satt i stand før salg. Når det gjeder lamper, så blir de funksjonstestet og gått over. Ledning blir byttet ved behov og alle lamper får moderne støpsel. Dette er ting man kan fikse selv uten å være elektriker, så hos oss kan du være trygg på at dette blir gjort etter reglene. 

Alle produkter blir også kategorisert og gitt en vurdering av stand, enten meget god eller god stand. Siden kvalitet og fornøyde kunder er viktig, vil de aller fleste varene i butikken kategoriseres i disse to kategoriene. 

Meget god stand: det vil si at den er i noe bedre stand enn man skulle kunne forvente i forhold til alder.

God stand:  det vil si at den vil ha litt flere tegn på å være brukt, omtrent som man vil kunne forvente i forhold til alder. 

Evt. andre ting som er verdt å merke seg angående stand vil ellers være oppgitt i teksten. Vi tar forbehold om at feil i teksten kan forekomme. 

Skulle produktet ikke svare til forventningene, eller ha andre feil eller mangler og du ønsker å reklamere, ta kontakt, så finner vi alltid en løsning.