top of page
Antikvitetsbutikk

VI FIKSER!

Ikke la skattene ligge gjemt i skuffer og skap. Med vår fiksetjeneste ønsker vi å gi dem nytt liv.

FIKSETJENESTE

Vi fikser etter avtale

Vi fikser lamper og andre ting etter avtale. Ting er forskjellige, derfor er det ikke faste priser på denne tjenesten, men vi ønsker å se produktet som skal fikses før vi gir et prisoverslag. Send oss din fikseforespørsel på: post@kraftverkdesign.no og legg gjerne ved bilder og en beskrivelse av hva som er problemet. Noen ganger må vi se gjenstanden først, før vi kan avgjøre om den kan fikses og hvor mye det koster. 

Hva kan fikses?

Vi fikser feks lamper (trekker nye ledninger, bytter støpsel ol) og erstatter deler/restaurerer. Vi utfører selvfølgelig kun reparasjoner som man har lov til å gjøre uten å være elektriker. Dette kan du lese mer om her. Andre ting etter avtale. Vi ser alltid på lampens utrykk og prøver å matche ødelagte deler med originale deler så langt det lar seg gjøre. På denne måten får vi også gjenbrukt kasserte lamper, som er et viktig bærekraft mål for oss. 

Slik fungerer det

Send oss en mail og om vi må se lampen først, avtaler vi et tidspunkt for overlevering. Varer som skal fikses innleveres og hentes på vår adresse på Grefsen. Obs: avtal på forhånd om du kommer, det er ikke drop in. Om du ikke har mulighet til å levere/hente lampene, kan vi komme hjem til deg og hente/levere for kr 79.- Dette gjelder kun i Oslo. Du vil få en kvittering for innlevert lampe og et prisestimat før vi setter i gang.

Priseksempler: Bytte støpsel, kr 200.- (pluss materialer), lampefiks enkel (bytte ledning og støpsel) kr 350.- (pluss materialer). Ta kontakt for et konkret prisoverslag. 

Kvalitet og fornøyde kunder er vårt viktigste mål 

Hans er utdannet produktutvikler og er en nevenyttig kar med flere års erfaring med denne type fiksejobber. Han setter også i stand de lampene vi selger i bruktbutikken også og det har ikke akkuratt blitt få lamper i løpet av årenes løp.

Vi lover å gjøre vårt beste for å fikse lampeskattene der ute og for at du skal bli fornøyd! Betaling skjer først ved henting, i de tilfeller produktet ikke lar seg fikse, betaler du heller ingenting (med unntak av evt. nødvendige deler og frakt). Vi lover å ta godt vare på skattene dine :) 

bottom of page