Antikvitetsbutikk

VI FIKSER!

Ikke la skattene ligge gjemt i skuffer og skap. Med vår fiksetjeneste ønsker vi å gi dem nytt liv.

FIKSETJENESTE og LAMPEMOTTAK

Om fiksetjenesten

 

Vi fikser etter avtale

Vi fikser lamper og andre ting etter avtale. Ting er forskjellige, derfor er det ikke faste priser på denne tjenesten, men vi ønsker å se produktet som skal fikses før vi gir et prisoverslag. Send oss din fikseforespørsel på: post@kraftverkdesign.no. Send også gjerne over bilder. 

Hva kan fikses? Vi fikser feks lamper (trekker nye ledninger, bytter støpsel ol) og erstatter deler/restaurerer. Andre ting etter avtale. 

 

Slik fungerer det: Varer som skal fikses innleveres og hentes på vår adresse på Linderud. Vi avtaler på forhånd hva som skal gjøres og når jobben ønskes ferdig osv. Betaling skjer først ved henting. Du får selvsagt kvittering som bevis på de innleverte varene og vi lover å ta godt vare på skattene dine :) 

Priseksempler: Bytte støpsel, kr 150.- (inkl materialer), lampefiks enkel kr 150.- (pluss materialer), lampefiks medium kr 250.- (pluss materialer), lampefiks vanskelig kr 400.- (pluss materialer). Ta kontakt for et konkret prisoverslag. 

Kvalitet og fornøyde kunder er vårt viktigste mål 

Hans er utdannet produktutvikler og har flere års erfaring med denne type jobber. Vi har fornøydgaranti og kan love deg et bra resultat og om du ikke er fornøyd får du pengene tilbake. 

Lampemottak

Gjenbruk er både gøy og viktig! Vi har reddet ca 500 lamper de siste årene  og har som mål å redde 100 nye lamper i løpet av 2021 for å redusere klimaavtrykket. For å oppnå dette tar vi imot lamper fra deg, nå kan du også være med å nå dette målet. Lampene vi får inn får nytt liv, ved å bli gjenbrukt, til å skape nye flotte lamper, redesignede produkter eller så bruker vi delene igjen. 

Slik fungerer det: Lampene kan leveres i vårt showroom i våre åpningstider. Mer info om dette finner du her.