top of page
Antikvitetsbutikk

VI FIKSER!

Ikke la skattene ligge gjemt i skuffer og skap. Med vår fiksetjeneste ønsker vi å gi dem nytt liv.

FIKSETJENESTE og LAMPEMOTTAK

Om fiksetjenesten

 

Vi fikser etter avtale

Vi fikser lamper og andre ting etter avtale. Ting er forskjellige, derfor er det ikke faste priser på denne tjenesten, men vi ønsker å se produktet som skal fikses før vi gir et prisoverslag. Send oss din fikseforespørsel på: post@kraftverkdesign.no. Send også gjerne over bilder. Noen ganger må vi se gjenstanden først, før vi kan avgjøre om den kan fikses. 

Hva kan fikses? Vi fikser feks lamper (trekker nye ledninger, bytter støpsel ol) og erstatter deler/restaurerer. Andre ting etter avtale. 

 

Slik fungerer det: Varer som skal fikses innleveres og hentes på vår adresse på Grefsen. Obs: avtal på forhånd om du kommer, det er ikke drop in. Om du ikke har mulighet til å levere/hente lampene, kan vi komme hjem til deg og hente/levere for kr 79.- Dette gjelder kun i Oslo.

Vi avtaler på forhånd hva som skal gjøres og hvor lang tid det ca tar. Om det viser seg å være en kostbar/komplisert fiks, som ikke står i forhold til verdien på produktet, vil vi alltid ta kontakt med deg først. Betaling skjer først ved henting, i de tilfeller produktet ikke lar seg fikse, betaler du heller ingenting. Vi lover å ta godt vare på skattene dine :) 

Priseksempler: Bytte støpsel, kr 150.- (inkl materialer), lampefiks enkel kr 200.- (pluss materialer). Ta kontakt for et konkret prisoverslag. 

Kvalitet og fornøyde kunder er vårt viktigste mål 

Hans er utdannet produktutvikler og har flere års erfaring med denne type fiksejobber. Vi har fornøydgaranti og kan love deg et bra resultat og om du ikke er fornøyd får du pengene tilbake. 

bottom of page